Wil je in een andere omgeving de wielren uitdaging aan gaan? Kom dan naar de "Beste van Grunnen".

🚡‍β™‚οΈπŸš΅‍♀️ TEAM UITDAGING "KOP OVER KOP"

WE HEBBEN 2 "KOP OVER KOP" UITDAGINGEN

KOP OVER KOP VOOR 6/12/18/24 ETC. PERSONEN

6 RENNERS VERDELEN OVER 3 GROEPJES 🚡‍β™‚οΈπŸš΅‍♀️

Met 6 renners een team prestatie neerzetten, dat kan bij "BESTE VAN GRUNNEN". De groep gaat zich splitsen in 3 groepje van 2. Jullie verdelen de groepjes zelf om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen. 2 rijders zouden goed samen kunnen werken tijdens de 3 strava segmenten die in de route zijn opgenomen. Van elk groepje worden de beste tijden apart genomen en komen in de totaal score van jullie team. Elke team maakt kans op een prijs! De prijs zijn we nog mee bezig, maar volgt z.s.m.. De start en finish is in Zuidlaren. Ook zal er een geheime strava segment worden opgenomen om zo de druk van presteren over de hele tocht te vergroten. Gaat jouw team voor goud of zilver?

GAAT DE GEHEIME STRAVA SEGMENT HET VERSCHIL MAKEN IN HET KLASSEMENT?

πŸ₯‡ KOP OVER KOP IN GRONINGEN, GOUD

🚡‍β™‚οΈπŸš΅‍♀️ GROEPJE 1 START BIJ DE VOLGENDE UITDAGING:

🚡‍β™€οΈπŸš΅‍♂️ GROEPJE 2 START BIJ DE VOLGENDE UITDAGING:

🚴‍β™€οΈπŸš΄‍♂️ GROEPJE 3 START BIJ DE VOLGENDE UITDAGING:

KOP OVER KOP VOOR 4/8/12/16 ETC. PERSONEN

2 GROEPJES VAN 2 PERSONEN STRIJDEN TEGEN ELKAAR IN LINKS- EN RECHTSOM OVER EEN ROUTE VAN 140 km. GROEPSVERDELING VAN BV 4 TEGEN 4 IS NATUURLIJK OOK MOGELIJK.

DOEL: WELK GROEPJE ZIT ALS EERSTE OP DE HELFT VAN DE ROUTE AAN DE KOFFIE?

Vanuit Groningen gaan beide groepjes van start. De ene gaat de route linksom rijden en de ander gaat rechtsom. Wie als eerste na 70 km aan de koffie tafel zit binnen de vesting van Bourtange heeft 1 punt.

Is het winnend groepje in staat na de koffie tot Groningen opnieuw als eerste de finish te halen of zal de stand uiteindelijk 1-1 worden?

Klik op het kaartje voor de route.